ATTILA KÜRI

ATTILA KÜRI

F.I.T. Mentor, Lifestyle Coach

+36302181779

attila.kuri@flp.com

F.I.T. Boxes

MI A FOREVER F.I.T.?

A Forever Clean 9 és F.I.T. egy továbbfejlesztett étrend- és mozgásprogram, amely biztosíthatja számunkra a szükséges ásványi anyagokat és a jobb életminőséget és segíthet elérni, hogy jobban nézz ki és jobban érezd magad a következő 3 egyszerű lépésen keresztül: Clean 9, F.I.T. 1 és F.I.T. 2.

NEM DIÉTA, ÉLETMÓDVÁLTÁS

MIÉRT KELL MÉREGTELENÍTENI?

A mindennapi életünk során számtalan ún. „testidegen” anyag kerül a szervezetünkbe. Ezek különböző élelmiszeradalékok, mosószerek, vegyszerek, kőolajszármazékok, alkohol, gázok, por, stb. Természetesen az élelmiszer- és italgyártók megesküsznek rá, hogy minden termékben a „megengedett határértéken” belül vannak az adalékok, de kinek a szervezetéhez és mekkora elfogyasztott mennyiségre vannak ezek a határértékek megállapítva.

Szót kell ejtenünk még a higiéniai termékek és a színes kozmetikumok néha meglepő alkotóelemeiről is. Ilyen többek között pl. az alumínium, ami a mellett, hogy leginkább autó és repülőgép alkatrészek alapanyaga, előszeretettel használják izzadásgátló termékek, savgátlók és fertőtlenítőszerek adalékanyagaként. Az utóbbi évek kutatásai egyértelműen bebizonyították, hogy az alumínium szoros összefüggésbe hozható a mellrák és az Alzheimer-kór kialakulásával.

Az évente felhalmozódó kb. 4-5 kg felesleges méreganyag (pl. ízfokozók, állagjavítók, tömegnövelők, tartósítószerek, színezékek, stb.) rendkívüli mértékben megnehezíti szervezetünk működését. Sajnos az anyagcsere folyamataink során ezeknek az anyagoknak csak egy részétől vagyunk képes önállóan megszabadulni, így a több évig, évtizedig halmozódó és a nyálkahártyánkon, a bélbolyhok között, a gyomor és az erek falán, stb. lerakódó méreganyagok gondot okozhatnak a bőrünkön, a szánkban, az érfalakon, a csontjainkban és szinte minden belső szervünkön.

Egy jó méregtelenítés után hatékonyabbá válik a táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb lesz az anyagcsere, erősebb az immunrendszer és javulni fognak a szervezet regenerációs folyamatai is.


Miben segít a Forever Clean 9 és F.I.T. méregtelenítő- és életmódprogramja?

 1. A Clean 9 segít elindulni az úton, méregtelenít, amitől energikusabb, motiváltabb és könnyedebb leszel. (9 nap motiváció)
 2. A F.I.T. 1 megváltoztatja a gondolkodásod a táplálkozást és a testmozgást illetően, gyorsítja az anyagcserét, megtanít arra, hogyan tartsd meg az egészséges testsúlyodat. (30 nap inspiráció)
 3. A F.I.T. 2 hozzásegít az izmaid növekedéséhez, formásabbá teszi a tested, megerősíti az átalakulást, hosszú távon megőrzi fittséged. (30 nap transzformáció)

A három csomag segítségével F.I.T. leszel, ami a szebb kinézet és a jobb közérzet harmonikus együttese.Melyek a Forever Clean 9 és F.I.T. program előnyei más diétás programokkal szemben?

 1. Méreganyagot távolítasz el a testedből.
 2. Veszíteni fogsz a súlyodból, anélkül hogy leépülne az izomzatod.
 3. Normalizálódik az anyagcseréd.
 4. Javul az energiaszinted, az állóképességed és a közérzeted, jobb formában leszel.
 5. Változni fognak az étkezési és sportolási szokásaid.

 

AZ EGÉSZSÉGES ÉLETSTÍLUST MEGTARTANI NEM KÖNNYŰ...

de van néhány dolog, ami miatt érdemes. A C9 az első lépés, melynek segítségével megalapozhatjuk azt az életstílust, egy olyan szokást, ami hozzásegít minket egy egészségesebb testsúlykontrollhoz. Ez a tudományosan bizonyított program a Forever F.I.T. program alapja, melynek segítségével elérhetjük a számunkra optimális egészséget, és elérhetünk egy vékonyabb, karcsúbb testalkatot.

DÖNTS ÉS KEZD EL MOST! - HOZD MAGAD FORMÁBA MOST!

Gondolkodj másképp a testedről. Válts életmódot és ennek köszönhetően légy energikusabb! Kezd el MOST! Dönts! Nézz ki jobban és érezd magad jobban!

A Forever Living Products hivatalos WEBSHOPJA itt

WEBSHOP

A TE LEHETŐSÉGED IS

A Forever FIT programja nem fogyókúra! Döntés egy egészséges életmód mellett!

Ha valóban készen állsz egy életmódváltásra, akkor ne várj tovább, szerezd meg magadnak a világ legkeresettebb és leghatékonyabb méregtelenítő életmód programját.

 • A Clean9 már 9 nap alatt szebb kinézetet és jobb közérzetet biztosít számodra.
 • A F.I.T. 1  és F.I.T. 2 programok a C9-et követő lépések, ahol már nagyobb hangsúly helyeződik a fitt, vitális, sportos életmódra.


Elhiszed, hogy már 9 nap is elegendő a látható változáshoz?

LEHETSÉGES és tudom, hogy KÉPES VAGY RÁ TE IS!


Mit tartogat neked ez a program?

 • A Clean 9 segíthet abban, hogy elindulj a fitt és egészséges élet irányába
 • A Clean 9 egy kiemelkedően hatékony, könnyen követhető egyszerű program
 • A Clean 9 elkezdi átalakítani a testedet
 • A Clean 9 elkezdi átalakítani az életstílusodCselekedj még ma és válassz az alábbi kiszerelések és ízesítések közül:

     

Ne feledd, NEM VAGY EGYEDÜL! Ha segítség kell akár a vásárláshoz, akár a program elkezdéséhez, az elérhetőségeimen megtalálsz és segítek, hogy elkezdhessünk egy olyan utazást, melynek vége egy egészségesebb szervezet, egy jobb életstílus.

Forever Living Products

A Forever Living Products (FLP) társaságok nemzetközi családja, amelyek exkluzív egészségvédő és szépségápolási termékeket gyártanak és forgalmaznak világszerte olyan egyedülálló módszerrel, amely bátorítja és támogatja azok használatát és kiskereskedelmi értékesítését független Forever Üzleti Partnereken keresztül.

A cégcsoport világszerte 185 országban működik, 9,5 millió munkatársa van és évente több, mint 2 billió dollár forgalmat generál.

A Forever Living Products cégcsoport és leányvállalatai a világ legnagyobb aloe vera termesztője, feldolgozója és forgalmazója. A Forever az aloe ültetvényektől a termékek felhasználásáig ellenőriz mindent, beleértve a növények termesztését, a feldolgozását, a termékek csomagolását, szállítását, a kutatást és fejlesztést valamint a termékek forgalmazását. A Forever táplálék kiegészítői, a bőrápoló és kozmetikai termékei és testsúly kontroll termékcsaládjai világszerte milliók életét és életminőségét változtatták meg.

A FOREVER arra kötelezte el magát, hogy felkutassa azokat a természeti forrásokat, melyek hozzájárulnak egészségünk és szépségünk ápolásához és hasznosítsa azokat az egész világ számára. Büszkék vagyunk arra, hogy milliók javát szolgáljuk a világon, és ugyanazt a tökéletes minőséget biztosítjuk mindig, amire a mindennapjainkban az egészséges élethez szükséges.

A FOREVER küldetése: "Olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének, méltóságukat megőrizve, azok lehetnek, akik lenni akarnak. Olyan környezetet, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt üzletág iránt. Elkötelezetten keressük a tudást és az egyensúlyt, bátran vezetve vállalatunkat és Üzleti Partnereinknek."

A Forever története a világ minden részéről olyan emberek millióinak történetéből áll össze, mint Te, és akiknek egy közös dolog van az életükben - a FOREVER.

Ez a ...FOREVER.  Mi vagyunk a ...FOREVER.

Te vagy a ...FOREVER.

Az áruház üzemeltetője: Forever Living Products Magyarország Kft.
Székhelye: 1184 Budapest, Nefelejcs u. 9-11.

Az én történetem

"A Forever emberek millióinak nyújt segítséget a világon abban, hogy megvalósíthassák azt amiről álmodni sem mertek."

Miről álmodtam, amikor 2006-ban találkoztam a Forever termékeivel és üzleti lehetőségével?

 • Egészségesebb életről
 • Anyagi jobblétről
 • Minőségi szabadidőről
 • Sok utazásról
 • A munkám elismeréséről

Büszkén mondhatom, hogy az álmaimból pár év alatt valóság lett, hisz a saját és családom egészségi gondjai megoldódtak, az üzleti lehetőség által megnőtt a jövedelmem, mely lehetővé teszi számomra a rugalmas munkaidőt és így a minőségi szabadidős tevékenységeket. Az elmúlt években az FLP-nek köszönhetően számos európai jutalom utazáson vehettünk részt, többek között Horvátországban, Spanyolországban, Angliában és Ausztriában, így teljesült ez az álmom is.

A Forever nekem is megadta azt a kivételes üzleti lehetőséget hogy termékeit megoszthassam mindenkivel, melynek köszönhetően megteremtettem magamnak az anyagi függetlenségemet és az egészségesebb életminőségemet.

Ha Te is valóban törődsz az egészségeddel és biztosítani szeretnéd a pénzügyi hátteredet, a Forever a tökéletes választás számodra.

Ez év elején úgy döntöttem, hogy még év végéig meg akarom tapasztalni az FLP által kínált jogdíjas üzlet előnyeit és ezért mutatom az utat és segítek a csapatom tagjainak, hisz az ő sikerük az én sikerem is.

Ha munkád, vagy a karriered nem képes közelebb vinni a céljaidhoz, a Forever Living Products egy nagyszerű lehetőséget kínál Neked, hogy irányt válts.

Azt a munkát végzed most, ami az életed célja? Ott vagy, amiről álmodtál? Ha még nem, akkor tarts velünk Te is!

Egészség, szépség, anyagi függetlenség... A lehetőség a Te kezedben van! Ragadd meg!

Ismerj meg és tarts velünk: I am FOREVER

Várom az üzeneted vagy a hívásod az alábbi elérhetőségeimen:
E-mail: attila.kuri@flp.com
Tel.: +36-30/218-1779
Facebook: https://www.facebook.com/attila.kuri